Graszoden kopen in Berkel en Rodenrijs

U heeft de knoop doorgehakt: u gaat uw gazon aanpakken en helemaal naar uw smaak maken. Maar dan de  vraag: waar te beginnen? Wat heeft u allemaal nodig? Bevindt u zich in deze situatie? Dat is heel begrijpelijk. Onze vaste klanten uit Berkel en Rodenrijs gingen u de afgelopen maanden voor. Gelukkig hebben wij hen blij mogen maken met een fijn gazon. Wij hebben graszoden en –matten gelegd in de wijken Annie M.G. Schmidtpark Midden, Bomen en Struikenbuurt, Componistenbuurt en Havenbuurt. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neemt u dan een kijkje onderaan deze pagina.

Nieuwbouwwijken Berkel en Rodenrijs

Project Meerweg

Eerlijk is eerlijk: iedereen wordt blij van een groene omgeving. Bewoners van de huizen in project Meerweg zijn één van de gelukkigen die in zo’n omgeving wonen. Langs de Meerweg loopt ook een brede watergang die de naam ‘de Meertocht’ draagt. In het noorden van de nieuwbouwwijk begint de Groenzoom. De Groenzoom is een recreatiegebied tussen Berkel, Pijnacker en Zoetermeer. Een fijne plek om even tot rust te komen op korte afstand van de woning. Wilt u ook in uw tuin kunnen ontspannen door de fijne sfeer? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Nieuwbouwwijk Gouden Podium

De naam van deze nieuwbouwwijk zegt het al: maar deze wijk verdient écht een gouden podium. Mensen die houden van het landelijk leventje, kunnen hier hun hart ophalen. De wijk is ruim, net als de tuinen. Iedere woning krijgt een bloesemboom of groene haag in de voortuin. Ook is er een natuurlijke scheiding tussen de openbare ruimten en privégebied. Een teruggetrokken omgeving waar u helemaal kunt opbloeien. 

Natuur in Berkel en Rodenrijs

De Groenzoom

We hebben op deze pagina al eerder besproken over recreatiegebied De Groenzoom, maar hij verdient zeker zijn eigen stukje tekst. Het natuur- en recreatiegebied is maar liefst 560 hectare groot en er is van alles te doen: van fietsen tot wandelen en van kanoën tot paardrijden. Uw hond kan tussen 16 juli en 14 maart vrij rondlopen en hoeft dus niet aangelijnd te worden. Een bezoekje aan De Groenzoom is het dubbel en dwars waard!

Annie M.G. Schmidtpark

Het Annie M.G. Schmidtpark is bijzonder in haar soort: het park is namelijk het langste stadspark van Nederland. Het park is vooral ideaal voor kinderen. Die kunnen hier skaten, rennen, zwemmen en spelen op het natuurspeeleiland. Maar ook zonder kinderen is het hier goed vertoeven. U kunt hier heerlijk picknicken, wandelen, fietsen en evenementen bezoeken. Een ideale plek om u terug te trekken van de rumoerigheid van de stad.

Klantervaringen in Berkel en Rodenrijs

Klantervaring van Edwin uit Zoetermeer

“GEWELDIG MOOI GEAS EN TOP SERVICE!!!”

Op woensdag bij 34 graden gras besteld. Eerlijk advies gekregen, ik had beter kunnen wachten of het gras speciaal laten behandelen (een soort koeltechniek) . Ik koos voor het laatste. Vrijdag keurig op de afgesproken tijd geleverd en koel, geweldig. Inmiddels ligt het gras er super bij. 3 jaar geleden had ik ook al gras besteld en doordat het toen super geregeld was, heb ik het hier nu weer besteld. Dit soort gras vind je bijba nergens anders in Nederland.

Edwin - Zoetermeer - 2020-08-15
Klantervaring van Erwin uit Delfgauw

“Van bestellen tot leggen, top!”

Graszoden besteld en op de gekozen datum geleverd op zeer korte termijn! In de bevestigingsmail instructie voor het leggen en onderhoudschema om het gazon mooi te houden. Koerier stond bij de voordeur met de pallet. Gevraagd of hij achterom kon komen, was geen enkel probleem! Ik had nog nooit een gazon gelegd maar ging prima. Al met al top ervaring!

Erwin - Delfgauw - 2020-06-10

Graszoden bezorgen Berkel en Rodenrijs

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Berkel en Rodenrijs en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Berkel en Rodenrijs

Veelgestelde vragen in Berkel en Rodenrijs

Hoe snel kunnen graszoden in Berkel en Rodenrijs geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Berkel en Rodenrijs?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.