Graszoden kopen in Bergschenhoek

Als u plannen heeft om uw gazon te veranderen, dan wilt u natuurlijk dat dit op een correcte manier gebeurt. Wij hebben al veel inwoners van Bergschenhoek blij gemaakt met een tuin die compleet is ingericht in hun eigen stijl en smaak. Zo leverden en legden wij al graszoden in de wijken Oosteindsche Ackers, Boterdorpse Zoom, Bergse Bos en Weg en Land. Wilt u meer informatie over graszoden kopen in Bergschenhoek? Neem dan een kijkje onderaan deze pagina.

Nieuwbouwwijken in Bergschenhoek

Nieuwbouwwijk Parkzoom

Met het Annie M.G. Schmidtpark op steenworp afstand en het natuurlijke speeleiland even verderop, is dit een woonplek om bij weg te dromen. In nieuwbouwwijk Parkzoom aan de rand van Bergschenhoek ligt alles voor handen om te genieten van het groen wat de wijk u te bieden heeft. En dat is veel! Elke woning beschikt daarnaast over een ruime tuin waar u een eigen invulling aan kunt geven. Inspiratie opdoen? Bekijk ons assortiment eens!

Parq Verde

De naam verklapt het al: Parq Verde is een groene woonwijk met de nadruk op ‘groen’. De nieuwbouwwijk is te vinden aan de Hoekse Kade. Hier vindt u een oase van rust en groen in de natuur van de Lage Bergse Bossen, de Hoge Bergse Bossen en rivier de Rotte. Deze wijk heeft dus het beste van twee werelden: veel natuur en u bent binnen korte tijd in steden als Rotterdam en Delft.

Natuur in Bergschenhoek

Rottemeren

Vlakbij Bergschenhoek vindt u recreatiegebied Rottemeren. Dit is een fijn natuurgebied met een lengte van ruim 18 kilometer waar van alles te vinden is. Van wandelgebieden tot fietsroutes en van ontspannen tot kennis vergaren. Het gebied heeft namelijk een rijke geschiedenis. Ook kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken in de vele verschillende (natuur)speeltuinen om even flink uit te razen. Recreatiegebied Rottemeren is dus de ideale plek om een frisse neus te halen in de natuur voor jong en oud.

Park de Polder

Park de Polder is met haar 20 hectare een ‘intiem’ park te noemen. Het park dient als ecologische verbinding tussen de Vlinderstrik en een nog te ontwikkelen gebied. U kunt er heerlijk wandelen, omdat het park een echt polderpark is. Hoogteverschillen op deze plek zijn dus eerder regel dan uitzondering, maar dat maakt de wandeling juist uitdagender. Ondanks dat het park nog in ontwikkeling is, is het er nu al heerlijk vertoeven. Zo zijn er bomenrijen, bosvakken, struinpaden en bruggen toegevoegd. Vanaf de aangelegde bankjes kunt u heerlijk genieten van het uitzicht.

Klantervaringen in Bergschenhoek

Klantervaring van Thea uit Rotterdam

“Geweldig gras”

Heel makkelijk online te bestellen, geleverd op tijd en het gras is van hele goede kwaliteit! Echt een aanrader!

Thea - Rotterdam - 2019-11-23
Klantervaring van Michael uit Rotterdam

“Mooi gras en precies volgens afspraak geleverd”

Zeer tevreden met het geleverde gras mooi vol bezaaid. En ook heel belangrijk geleverd zoals afgesproken

Michael - Rotterdam - 2020-03-02

Graszoden bezorgen Bergschenhoek

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Bergschenhoek en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Bergschenhoek

Veelgestelde vragen in Bergschenhoek

Hoe snel kunnen graszoden in Bergschenhoek geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Bergschenhoek?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.