Graszoden kopen in Beilen

Beilen is een mooi esdorp in de provincie Drenthe. Gelegen tussen Zwolle en Groningen is het een prachtige plek waar u kunt genieten van de natuur. Ook de woningen en tuinen gaan net zo mooi mee in dit landschap. Wilt u graszoden kopen in Beilen? Wij helpen u dan met liefde verder. U kunt de graszoden via onze webshop kopen. Dan leveren wij deze bij u aan huis. Of u midden in Beilen of iets meer afgelegen woont maakt niet uit, wij komen overal.

Graszoden kopen voor nieuwbouw in Beilen


Beilen kent naast een rijke geschiedenis ook het belang van modern wonen. Zo zijn er verschillende nieuwbouwprojecten waaronder De Groene Brink. In het centrum van Beilen worden op dit moment 25 woningen met karakter gemaakt. De Groene Brink staat voor een duurzame omgeving. U heeft hier veel comfort en bent ook klaar voor de toekomst. Met warmtepompen en vloerverwarming weet u zeker dat u goed de wintermaanden doorkomt.

Koopt u hier een woning? Dan komt u terecht in een groene, ruime en duurzame omgeving. Daar hoort natuurlijk een mooi gazon bij. Hiervoor kunt u terecht in onze webshop. Daar hebben we graszoden die u kunt kopen, ook op maat.

Gras leggen in Nagtegael

Een ander nieuwbouwproject is de Nagtegael. Deze wijk op tien minuten fietsen van het centrum geeft een unieke beleving. Er gaan ongeveer 600 huizen gebouwd worden in een omgeving dat rijk is aan natuur. Een ander voordeel zijn de grote, prachtige tuinen die u bij deze woningen krijgt. Wij leveren regelmatig graszoden in dit soort buurten buiten het centrum van Beilen. De graszoden kunt u eenvoudig kopen via de webshop. Vervolgens leveren we dit zo snel mogelijk bij u af. 

Natuur in Beilen

Het Terhosterzand

In het zuiden van Beilen vindt u het natuurgebied Terhosterzand. Een ruime omgeving van 180 hectare in totaal. Hier vindt u zowel bosgebieden als heide en vennen. Daarnaast vindt u in het bos een vijver met strand. Dit water is slechts een meter diep waardoor het geschikt is voor kleine kinderen. Kom volledig tot rust in de stilte, ga wandelen en neem de honden mee. In het Terhosterzand kunt u volledig tot uzelf komen.

Brunstingerplassen

Misschien wel een verborgen parel voor velen. Het ligt midden in een groot gebied waar weinig mensen wonen. Tussen de landbouw kunt u de Brunstingerplassen vinden. Het is een parel van de natuur dat vraagt om ontdekt te worden. Hier kunt u de stilte ervaren en lange wandelingen maken.

Klantervaringen in Beilen

Klantervaring van René  uit Beilen

“Top gras en super mooi groen”

Gras is super mooi groen en snel geleverd.

René - Beilen - 2019-08-23
Klantervaring van Rudy uit ASSEN

“Goede graszoden, snel geleverd”

Goede graszoden, prima prijs, snel geleverd. De bezorger was zo aardig ze achter het huis te brengen! Top!

Rudy - ASSEN - 2020-09-28

Graszoden bezorgen Beilen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Beilen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Beilen

Veelgestelde vragen in Beilen

Hoe snel kunnen graszoden in Beilen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Beilen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.