Graszoden kopen in Barneveld

Barneveld is een gemeente in de provincie Gelderland. Barneveld staat bekend om zijn pluimveeteelt en bewogen geschiedenis. Barneveld heeft ruim 34.000 inwoners en is daarmee een van de grotere gemeentes in de provincie Gelderland. Aangezien de veehandel een grote rol speelt in deze plaats, valt er ook veel natuur en uitgestrekt grasland te bewonderen. Deze graszoden worden onder meer door ons aangelegd. Heeft u zelf ook een oppervlakte op het oog wat u wilt voorzien van gras? Wij leveren en leggen regelmatig graszoden in Barneveld! U kunt online de gewenste oppervlakte aangeven. Meer informatie over de mogelijkheden, onze producten en services vindt u onderaan deze pagina.

Park De Schaffelaar

Park De Schaffelaar is een groene oppervlakte in Barneveld en ligt rondom Kasteel De Schaffelaar. Het kasteel wordt goed onderhouden, evenals het bijbehorende park. In het vindt u diverse planten, grassoorten en dichte bosgebieden. Park De Schaffelaar heeft verschillende kenmerken van de architectuur uit de jaren ’80. Het lijkt alsof de tijd er stilgestaan heeft, een ideale locatie dus om helemaal tot rust te komen!

Landgoed De Wolfkamer

Natuurgebied De Wolfskamer is een werkelijk paradijs voor allerlei (zeldamere) diersoorten, zoals ijsvogels, lepelaars, zilverreigers en hagedissen. De diversiteit aan landschap zorgt namelijk voor een veelzijdige flora en fauna. Het landgoed is een unieke plek waar gewandeld en gefietst kan worden. U kunt er genieten van de rondtrekkende vogels, de vele kabbelende beekjes en kleurrijke bloemen. Ook kunt u in deze bijzondere omgeving wonen. Er staan namelijk kavels te koop waar u uw droomhuis kunt bouwen!

Project Villa Thorbecke

Barneveld heeft een ruimtelijke omgeving, wat ook terug te zien is in de nieuwbouwprojecten. Project Villa Thorbecke is hier een voorbeeld van. De villa is opgesplitst in 7 verschillende woningen met een geheel eigen stijl en indeling. Daarnaast zit u op loopafstand van een supermarkt en een station. De villa krijgt een centrale ligging, maar de privacy gaat niet verloren. Het gebouw wordt namelijk omringd door een groene haag met daar omheen grasmatten. De woningen komen terecht op een prachtige locatie en kunnen naar eigen smaak ingedeeld worden.

Nieuwe Burgt

Ook aan de zuidkant van Barneveld wordt er hard aan de weg getimmerd. Project Nieuwe Burgt brengt 18 rij- en hoekwoningen en half vrijstaande woningen op de kaart. De nieuwbouwwijk komt dichtbij het centrum. U bent dus op loopafstand van verschillende stadse voorzieningen. Ook is de buurt kindvriendelijk met veel groene plekken. Deze groene gebieden bestaan uit bomen, struiken en grasstroken. Wilt u het groene karakter van deze nieuwbouwwijk doortrekken naar uw eigen voor- of achtertuin? Wij kunnen graszoden leveren en op maat aanleggen in Barneveld. We hebben altijd een ruime voorraad, dit in tegenstelling tot de meeste lokale tuincentra. Zo weet u zeker dat u het gewenste oppervlakte van gras kunt voorzien.

Klantervaringen in Barneveld

Klantervaring van Adriaan uit Lunteren

“Weer helemaal super”

Na de levering 1e levering van 1100m2 op 1 mei 2020 nu 7 juli de 2e levering van 292 m2. Omdat het toen zo ontzettend warm was werd gebeld of we het wel zouden doen. Toch gedaan. Wat extra betaald voor gekoeld leveren. De pallets zijn smorgens om 6:30 geleverd. Ze waren goed koud. Het gras gelegd. Veel water erop. Na 4 dagen moest het echt gemaaid worden, ondanks de hitte. Het staat er fantastisch bij!

Adriaan - Lunteren - 2020-08-24
Klantervaring van Fam. van der zande uit Lunteren

“1100m2 gras premium speelgras, perfecte kwaliteit!”

Afgelopen zaterdag 1100m2 premium speelgras gelegd. 16 pallets werden vrijdagavond tegen 6 uur geleverd. Ver uit de buurt via internet besteld, had voortijds niet helemaal het vertrouwen dat het goed zou komen. Maar het tegengestelde was waar. Het was perfect. Gras was mooi van 1 kwaliteit en 1 kleur, mooie dikke plaggen, geen enkele slechte rol uitgesorteerd. Het gras is wat grover van structuur. Geen net erin, super. Netjes verpakt op weggooi pallets. Alleen maar lof. Met 8 man om 7 uur gestart. Om 9 uur lag 80% erin, de onderbaan was al eerder klaar gemaakt. Om 11 uur was het helemaal gereed. Wij zijn dik tevreden!

Fam. van der zande - Lunteren - 2020-05-04

Graszoden bezorgen Barneveld

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Barneveld en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Barneveld

Veelgestelde vragen in Barneveld

Hoe snel kunnen graszoden in Barneveld geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Barneveld?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.