Graszoden kopen in Barendrecht

Wilt u uw gazon vernieuwen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Dat is helemaal niet erg en komt juist vaker voor. Wij hebben al veel mensen in Barendrecht geholpen aan een nieuwe tuin die geheel naar hun smaak was. Wist u dat wij al graszoden hebben gelegd in de wijken Ter Leede, Buitengebied Noord, Smitshoek en Waterkant? Wilt u ook dat wij u helpen? Meer informatie over onze werkwijze kunt u vinden onderaan deze pagina.

Nieuwbouwwijken in Barendrecht

Nieuwbouwwijk Vrijenburg-Noord

Aan de westkant van Barendrecht vindt u de nieuwe wijk Vrijenburg-Noord. In deze wijk kunt u genieten van het vele groen in de buurt. Ook hebben de woningen ruime tuinen waar u lekker in kunt ontspannen tijdens de lente- en zomermaanden. Mocht u van natuur én de stad houden, dan is Vrijenburg-Noord een perfectie locatie. Op een steenworp afstand ligt namelijk Rotterdam!

Project Brouwershoek

Vlakbij Smitshoek is het nieuwbouwproject Brouwershoek gestart. Deze vrijstaande woningen hebben alles waar een natuurliefhebber naar verlangt: een grote, ruime tuin waar u fijn kunt zitten en waar alles mogelijk is. Wilt u uw tuin tot in de puntjes perfect hebben? Schroom niet om uw vragen aan ons te stellen: wij helpen u graag bij het ontwerpen en realiseren van uw droomtuin!

Natuur in Barendrecht

De Zuidpolder

De gemeente heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in natuur- en recreatiegebied De Zuidpolder. Het gebied van ongeveer 170 hectare is een belangrijke doorgaande verbinding voor wandelaars, fietsers en skaters. Flora en fauna maken ook gebruik van deze (ecologische) verbinding. Als u hier doorheen wandelt, kunt u verschillende stukken natuur zien: van een bosstrook tot rietvelden, maar kunt u ook diverse vogels spotten. Recreatiegebied De Zuidpolder is zeker een plek om eens een kijkje te gaan nemen!

De Biesbosch

Met ongeveer twintig minuten rijden bent u in natuurgebied de Biesbosch. Dit gebied is uitstekend geschikt voor wandelaars, fietsers en vogelspotters. Ook kunt u hier op excursie gaan, zoals de bevertocht, of tentoonstellingen bekijken. Door het hele jaar heen zijn er wisselende tentoonstellingen van kunstenaars en fotografen. Bent u wat avontuurlijker? Dan kunt u een kanotocht maken door het ruige landschap: zelfs een meerdaagse tocht is mogelijk! Ook voor de startende kanoër zijn er genoeg opties om met een begeleider te varen. Al met al is de Biesbosch een gebied waar álles mogelijk is: van ontspannen tot activiteiten ondernemen en van kennis vergaren tot wandelen. De Biesbosch is zeker een bezoekje waard dus!

Klantervaringen in Barendrecht

Klantervaring van Dylan uit Puttershoek

“De mat leg er nu mooi bij.”

Nu een nieuwe mat gelegd in de tuin. Het ziet er gelijk weer strak uit. Prima graszoden, ook perfect geleverd. En aanleggen ging prima, kunnen er weer een paar zomers tegenaan.

Dylan - Puttershoek - 2020-04-12
Klantervaring van Niels uit Ridderkerk

“Geweldige service en zeer mooi en goed gras”

Duidelijke website en makkelijk te bestellen. Na een zeer snelle levering (en dat ondanks de drukte), de volgende dag het gras gelegd en ik moet zeggen met een prima resultaat. Top service en kwaliteit!

Niels - Ridderkerk - 2020-03-31

Graszoden bezorgen Barendrecht

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Barendrecht en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Barendrecht

Veelgestelde vragen in Barendrecht

Hoe snel kunnen graszoden in Barendrecht geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Barendrecht?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.