Graszoden kopen in bakel

Graszoden kopen in Bakel? Bakel is een plek uit de gemeente Gemert-Bakel wat tot de mooie provincie van Noord-Brabant behoort. Deze plaats heeft op dit moment een kleine 6.000 inwoners waardoor het een locatie is met veel rust, ruimte en groen. Toch heeft het een mooie ligging waardoor u binnen korte tijd in steden als Eindhoven en Helmond bent. Deze kenmerken zorgt ervoor dat Bakel een geweldige locatie is om te wonen in een rustige omgeving met veel voorzieningen.

Zoekt u ook een leuk huis in de gemeente van Gemert-Bakel? Bent u in het bijzonder op zoek naar een eigen plekje in Bakel? Bent u daarnaast hier terecht gekomen omdat u uw woning met  graszoden wilt aanvullen? Dan zit u helemaal goed. Via de webshop kunt u graszoden kopen met een hoge kwaliteit en tegen lage kosten. Mocht u eerst meer informatie willen ontvangen, dan raden we aan om te scrollen naar de onderkant van deze pagina.

Ruim en rustig wonen in Bakel

Graszoden kopen bij Hooghland

Naast een mooie historie kent Bakel ook veel vernieuwing. Zo ook bij project Hooghland. Dit is een prachtig woongebied aan de zuidwestkant van Bakel. Hier komt u terecht in een omgeving dat vol zit met groen en oases van rust. Bovendien woont u hier erg luxe, met de nodige ruimte, privacy en vrijheid.

Het mooie aan de woningen is dat met ruim ook écht ruim wordt bedoeld. De woningen zijn namelijk op zijn minst 536 m3. Hierdoor geniet u optimaal van alle ruimte. Wat vooral opvallend is aan de woningen zijn de eigenzinnige karakteristieken. Zo zijn de woningen gebouwd in zowel een jaren 30 als moderne stijl. Dit is te zien aan de schitterende voorgevel, ruime ramen, maar toch met duurzame en energiezuinige kenmerken.

De bedoeling van deze buurt is om het volledig met de omgeving mee te laten gaan. Daarom zijn er vele bomen, planten en parken aangelegd. Wilt u meedoen met de omgeving? Dan kunt u dit doen door graszoden te kopen. Daarmee krijgt u een groen en eigen stuk natuur in uw voor- en achtertuin. Regelmatig zijn we in Hooghland en andere wijken te vinden om dit te bezorgen.

Een huis kopen in Bakel centrum

Bakel is hard op weg om overal te vernieuwen. Niet gek, want door deze extra woongebieden komt er meer levendigheid in dit dorp. Toch blijft het centrum van Bakel haar oude en mooie karakteristieken behouden. Hierdoor kunt u in het centrum wonen met veel sfeervolle kenmerken, met mooie rijksmonumenten in de buurt en gezellige winkeltjes.

Een huis kopen in de binnenstad betekent dat u optimaal van het centrum kunt genieten. Levendigheid, rust en groen zijn slechts enkele kenmerken van Bakel. Hiernaast is er ook veel gemoedelijkheid wat u ziet aan de mensen om u heen. Het is een en al gezelligheid waar de mensen elkaar kennen en begroeten.

Wilt u ook genieten van de binnenstad van Bakel? Zoekt u hier een huis? En wilt u vervolgens nog een stuk groen voor uw achtertuin? Ook in het centrum van Bakel komen we regelmatig langs om de graszoden te bezorgen. Bekijk snel het assortiment, kies het gewenste product en reken eenvoudig af.

Natuur & Omgeving Bakel

Bakel kent een mooie omgeving met onder andere een sikkelduin, bolle akkers en het Grotelsche bos. Dit maakt dit dorp een perfecte plek voor de natuurliefhebber.

Klantervaringen in bakel

Klantervaring van Patrick kweens uit Deurne

“Topgraszoden en goede service”

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en kwaliteit. Netjes geleverd

Patrick kweens - Deurne - 2020-02-12
Klantervaring van A. uit Uden

“Erg tevreden over graszodenkopen.nl”

Vorige week zijn de graszoden besteld en geleverd. Van te voren hebben wij een mail ontvangen met de tijd van levering. De graszoden zijn netjes op tijd geleverd. Ook hebben we digitaal een duidelijke handleiding ontvangen, zodat we het gras netjes en eenvoudig zelf konden leggen. De graszoden zijn van goede kwaliteit. Wij zijn blij met ons mooie, nieuwe gras!

A. - Uden - 2020-04-20

Graszoden bezorgen bakel

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in bakel en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor bakel

Veelgestelde vragen in bakel

Hoe snel kunnen graszoden in bakel geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar bakel?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.