Graszoden kopen in Arcen

U bent op zoek naar de beste manier om uw gazon te vernieuwen of een nieuw grasveld aan te leggen. Vaak wordt het eerst gedacht aan het inzaaien met graszaad, het duurt dan enkele weken voordat het gras sterk genoeg is om te betreden. Eenvoudiger en sneller is het kopen van graszoden. Aan het einde van dit artikel vindt u alle informatie over de aanschaf van verse graszoden.

Wonen in Arcen

Arcen in de gemeente Venlo is een stadje dat al sinds de Middeleeuwen bestaat. Gelegen tussen de oevers van de Maas en een uitgestrekte bosgordel, een bijzondere woonomgeving midden in de natuur. In het Villa Park Arcen vindt men ruime kavels, gelegen aan bospercelen en waterpartijen. De wijk wordt omzoomd door de natuurgebieden de Maasduinen en de Ravennen. De ruime tuinen rond de villa’s verleiden tot het aanleggen van schitterende buitenplaatsen met uitnodigende gazons. Wij kunnen u adviseren over de beste grassoorten voor deze omgeving en u kunt bij ons dagverse graszoden kopen.

De omgeving van Arcen

In de omtrek van Aren bevinden zich diverse landgoederen, de Leeremarkse Heide en een oud gemengd bos met bomen van ruim 250 jaar oud. De natuurliefhebber kan hier de bosuil, de appelvink, de zwarte specht en de rosse vleermuis spotten. Tot rust komen tijdens een uitgebreide wandeling of een sportieve fietstocht langs de Maas en door de bossen. In het centrum van Venlo nodigen veel leuke winkeltjes uit tot het kopen van cadeautjes. Bij de vele horecagelegenheden kunt u met een drankje of een lekkere maaltijd ontspannen.

Recreatie rond Arcen

De tuinen van het kasteel Arcen zijn een bron van inspiratie voor de ware tuinliefhebber. Ideeën opdoen voor de eigen tuin of genieten van alle bijzondere planten. Het Thermaalbad Arcen is een echt Nederlands kuuroord voor ontspanning in deze hectische tijden. Een verblijf in het Resort Arcen geeft u de tijd om alles in de omgeving te bekijken en voor een bezoek aan de baden hoeft u dan geen kaartje te kopen.

Graszoden leggen in Arcen

Woont u in dit gedeelte van Limburg dan is het mooi als uw tuin overgaat in de natuurlijke omgeving. Het leggen van graszoden voor een mooi groen gazon zorgt voor een soepele overgang naar het omliggende bos of de ruim opgezette groenvoorzieningen. U heeft het gevoel op een groot landgoed te wonen.

Graszoden bestellen in Arcen

Renovatie van een bestaande tuin of de aanleg van een geheel nieuw grasveld. De benodigde graszoden kunt u bij ons kopen. Wij leveren onze producten al jaren lang in deze omgeving. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn als u buiten de directe omgeving van Arcen woont.

Klantervaringen in Arcen

Klantervaring van Edwin uit Lottum

“Volgens afspraak!”

Dit bedrijf levert binnen een dag volgens afspraak een prima product! De zoden waren goed gestapeld en verpakt. De bezorger was erg coöperatief om de pallet met graszoden op onze oprit in de schaduw te kunnen krijgen, ondanks dat de stoep te hoog was voor zijn palletwagen! Kortom twee goede bedrijven!

Edwin - Lottum - 2020-05-15
Klantervaring van Mariska  uit Horst

“Supersnelle service en een mooie kleur gras! ”

Gister besteld, vandaag in huis. Ze bellen netjes van te voren dat ze er aan komen. Niet duur!

Mariska - Horst - 2020-04-12

Graszoden bezorgen Arcen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Arcen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Arcen

Veelgestelde vragen in Arcen

Hoe snel kunnen graszoden in Arcen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Arcen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.