Graszoden kopen in Alphen

 Woont u in Alphen, dan weet u maar al te goed dat het aangenaam vertoeven is. De kids leren alles over het buitenleven op de Scouting, trappen een balletje bij VV Viola, slaan een balletje op de tennisbaan en genieten van een middagje spelen in de bossen en in het water bij ’t Zand. En waar u ook woonachtig bent in het dorp, goede graszoden kopen voor uw tuin is altijd een goede investering. Voorkom dat u de auto in moet stappen door uw graszoden eenvoudig en snel online te bestellen.

 Uw tuin ligt er met de graszoden net zo verzorgd bij als de velden bij VV Viola 

 Of u nu een zoon of dochter heeft die traint in Alphen of zelfs wel eens een balletje trapt tijdens een wedstrijd, in alle gevallen bent u ongetwijfeld als eens op de velden bij VV Viola geweest. Een wedstrijd kijken op het voorstel veld of trainen op het achterste veld? In beide gevallen weet u maar al te goed dat de graszoden er altijd erg goed bijliggen. Uw tuin in Alphen ligt er met de graszoden net zo verzorgd bij als de velden bij VV Viola.Maar ook in de nabije omgeving ziet u maar al te goed wat goede graszoden kopen met een omgeving kunnen doen. Heeft u bijvoorbeeld al eens een keer goed gekeken naar de natuur bij ’t Zand, de Alphense bergen of simpelweg als u een keer fiets naar Baarle-Nassau via het Bels Lijntje? 

 Uw graszoden kopen doet u eenvoudig en snel online 

 Of u nu woont aan de van Gaverenlaan, de Baarleseweg, de Stationstraat of ergens anders in Alphen, graszoden kopen is voor iedere tuin een erg slimme keuze. U tilt de sfeer van uw woning in Alphen direct naar een hoger niveau en uw tuin ziet er altijd mooi verzorgd uit. Het grote voordeel van online uw graszoden kopen, is dat u ze rechtstreeks haalt bij de teler. Dit zorgt voor de best mogelijke kwaliteit en u ontvangt uw bestelling ook nog eens erg snel in huis.

Klantervaringen in Alphen

Klantervaring van Freek uit Chaam

“Snel geleverd en mooie kwaliteit”

Dinsdag besteldt en woensdag netjes op tijd geleverd in mijn tuin! Fijn de extra informatie die over het product wordt meegestuurd via de mail. Mooi compleet product en de kinderen kunnen niet wachten tot ze erop kunnen spelen!

Freek - Chaam - 2020-05-28
Klantervaring van Wouter uit Rijen

“Super! Top kwaliteit en goede levering ”

Een simpel bestelproces, snelle en klantvriendelijke levering en het belangrijkste, prachtig groen en stevig gras

Wouter - Rijen - 2020-06-06

Graszoden bezorgen Alphen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Alphen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Alphen

Veelgestelde vragen in Alphen

Hoe snel kunnen graszoden in Alphen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Alphen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.