Graszoden kopen in abcoude

Op slechts een kilometer afstand van Amsterdam-Zuidoost kunt u uw droomhuis kopen. In het duurdere segment vindt hier de bouwplaats van verschillende types woningen. 

Hier wonen betekent het genot van een tuin die maar liefst 19 meter diep zal zijn. 

Een perfecte tuin om graszoden voor te kopen. 

De plek waar deze luxe villa’s worden gebouwd is op de locatie waar vroeger een vestiging stond van de Rabobank. 

De historische panden zijn als uitgangspunt genomen voor de architectuur en de te gebruiken materialen. 

Hierdoor zullen de te kopen herenhuizen een fraai geheel vormen met de omgeving.

De graszoden die u gaat kopen om in uw diepe tuin te leggen, kunnen bezorgd worden, maar u kunt er ook voor kiezen om ze zelf op te halen.

U kunt de tuin al van graszoden voorzien, voordat u het nieuwe huis op orde heeft. Zo creëert u direct een mooi straatbeeld en kunt het in ontvangst nemen van de sleutel alle tijd besteden aan de afwerking van uw huis.

Graszoden in Abcoude leggen

Nadat u de graszoden in uw tuin heeft gelegd, kunt u uitgebreid genieten van het uitzicht dat u heeft vanuit uw tuin. Staand in uw tuin kijkt u namelijk uit over grasland. De natuur staat hier bijna letterlijk in uw achtertuin, want in het grasland grazen koeien en schapen. Vanaf de graszoden in uw achtertuin heeft u bovendien zicht op het Fort bij Abcoude. Dit is een waar een stukje geschiedenis.

Fort bij Abcoude

Gelegen aan een spoorlijn en het eerste fort dat werd gebouwd, als het gaat om de Stelling van Amsterdam. Met een lengte van maar liefst 135 kilometer herbergt de stelling in totaal 45 forten. Het geheel werd aangelegd in de periode van 1880-1920 en staat tegenwoordig op de werelderfgoedlijst. Hoe bijzonder om een huis te kopen dat uitzicht biedt op een stukje historie.

Festiviteiten in Abcoude

De Abcouder feestweek staat normaliter bol van de festiviteiten en richting de decembermaand wordt het dorp voorzien van de nodige kerstversiering. 

Voor grotere activiteiten net buiten Abcoude is Amsterdam de plek bij uitstek om het bruisende uitgaansleven te proeven. Door de gunstige ligging van de nieuw te bouwen huizen zult u zich geen moment hoeven te vervelen, wanneer u eenmaal verhuisd bent.

Bruggen in Abcoude

Als u goed ingeburgerd bent in Abcoude loont het zich om de omgeving eens uitgebreid te bekijken. Abcoude kent namelijk een heleboel bruggen, waaronder:

 • De derde brug
 • Hulksbrug
 • Jan Swinkelbrug
 • Wilhelminabrug

Wanneer u besluit een exclusieve villa te kopen, zult u zich de trotse eigenaar kunnen noemen van een statig herenhuis met een waanzinnig uitzicht en een actieve omgeving.

Klantervaringen in abcoude

Klantervaring van Ernst gouws uit Abcoude

“Super kwaliteit”

I am very happy with both the quality of my lawn and the service I received. The grass arrived on time, was packaged neatly, communication was great, and I planted it really easily by following the instructions. I highly recommend Graszodengelegd.nl.

Ernst gouws - Abcoude - 2020-06-28
Klantervaring van Et baki uit Diemen

“Great grass, soil quality and fast delivery!”

Graszodengelegd.nl is reliable, professional service! Quality of grass and soil delivered is fantastic Fast delivery

Et baki - Diemen - 2020-07-05

Graszoden bezorgen abcoude

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in abcoude en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor abcoude

Veelgestelde vragen in abcoude

Hoe snel kunnen graszoden in abcoude geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar abcoude?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.