Graszoden kopen in Aalsmeer

Een schitterende stad en een gelijknamige gemeente met ruim 32.000 inwoners. De naam van het dorp is afgeleid van het woord Aslmar, ook wel palingmeer. Er wordt in Aalsmeer tot vandaag nog steeds gevist op palingen, waardoor deze vis de eer heeft gekregen om deel te maken van het wapen van Aalsmeer. Niet alleen de paling speelt een grote rol in de geschiedenis van Aalsmeer, maar ook de omliggende grond. Door de vruchtbare veengrond rondom Aalsmeer begon de bloementeelt te groeien vanaf 1880, waar in het centrum van het dorp de veilingen plaats vonden. Het grootste handelsgebouw ter wereld (Guinness Book of Records), namelijk het gebouw van FloraHolland, ligt op steenworp afstand. Wilt u graag bijdragen aan de wereldberoemde groene en landelijke uitstraling van Aalsmeer? Denk dan eens aan uw gazon! Door het kopen van graszoden voegt u ambiance en genegenheid toe aan uw woning. 

Lekker varen en sporten

Op de Westeinderplassen, gelegen aan Aalsmeer, wordt ontzettend veel aan watersport gedaan en zijn er vele jachthavens te vinden. Door opvallende moerasbomen vormt de waterplas een waardevol natuurgebied. Er liggen veel kleine eilandjes in de Westeinderplas waar plaats is voor recreatie en tuinbouw. Helaas zijn veel eilanden in privébezit, maar met een beetje geluk kunt u er een bemachtigen! Als dit niet lukt, dan is er in uw eigen tuin ook voldoende plaats voor recreatie door middel van een gazon. Een prachtige strakke grasmat is een absolute meerwaarde aan uw dagelijkse ontspanning.

Women’s Eye

Zie je die schitterende Westeinderplassen al helemaal voor je? Stel je eens voor dat je direct vanuit je huis direct met de boot het water op kunt. Met dit nieuwe nieuwbouwproject wordt dat mogelijk! De watervilla’s in het Women’s Eye project zijn rijk uitgerust en van alle gemakken voorzien. Met een enorme tuin, een eigen aanlegplaats voor een boot en uiteraard een geweldig uitzicht, is deze villa een schot in de roos. En in deze ruime tuin hoort natuurlijk een degelijke grasmat! U kunt de nieuwe graszoden bij ons op locatie kopen, of neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. In goed overleg komen wij zelfs de graszoden leveren bij u thuis op de afgesproken plaats & tijd.

Smartwoningen

Op het voormalig VVA terrein in Aalsmeer wordt de komende jaren twee woningbouwprojecten gerealiseerd. Hierdoor ontstaat een parkachtige omgeving met een stevige groene structuur. De smartwoningen worden betaalbare, kwalitatief hoogstaande woningen en hebben een ruime woonkamer. Ook in het park ligt een grasveld waar men zich lekker in de natuur waant.

Klantervaringen in Aalsmeer

Klantervaring van Maurice uit AALSMEERDERBRUG

“Boven verwachting”

Lekker op tijd geleverd. Mooie dikke zoden en prachtig stevig en groen gras. Super kwaliteit.

Maurice - AALSMEERDERBRUG - 2020-05-26
Klantervaring van R kaapaan uit Kudelstaart

“Supergras voor een evenement.”

Ik heb het gras voor een bruiloft gebruikt om een ganpad te maken en op de diner tafel. Ziet er tof uit.

R kaapaan - Kudelstaart - 2019-08-26

Graszoden bezorgen Aalsmeer

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Aalsmeer en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Aalsmeer

Veelgestelde vragen in Aalsmeer

Hoe snel kunnen graszoden in Aalsmeer geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Aalsmeer?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.