Graszoden kopen in Aalden

Aalden is dorp een provincie in Drenthe en is van origine een Drents esdorp. Vele huizen bestaan vandaag de dag nog uit rietgedekte daken en binnen de kortste keren staat u in een van de vele mooie natuurgebieden. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat veel locals regelmatig in deze gebieden te vinden zijn voor een wandeling of aan het hardlopen zijn geslagen. Om de natuur ook in uw tuin te halen, is het minstens zo belangrijk dat er een prachtige grasmat ligt. Voor zowel uw voortuin als uw achtertuin mogen graszoden kopen van de specialist natuurlijk niet ontbreken. Met deze grasmatten kopen bent u er altijd zeker van dat uw tuin in Aalden er het hele jaar door perfect uitziet. 

Graszoden Aalden zijn net zo groen als in het Dwingelderveld

Niet ver van Aalden, in Zuidwest-Drenthe, ligt een van de mooiste natuurgebieden die Nederland rijk is. Nationaal Park Dwingelderveld is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van het land, waar u wandelt over prachtige heidevelden en grasvelden. U wilt natuurlijk het liefste dat ook de graszoden er bij u thuis zo mooi uit komen te zien. Uw graszoden Aalden zijn net zo groen als in het Dwingelderveld als u deze gaat kopen bij een erkende teler.

Doe de nodige dosis inspiratie op in een van de vele natuurgebieden uit de regio 

Nationaal Park Dwingelderveld is natuurlijk niet het enige natuurgebied dat u in de regio van Aalden gaat vinden. Maak bijvoorbeeld ook een wandeling door Aalderstroom, De Prinses van Zweeloo of ontdek de natuur in het Hondsruggebied. Doe de nodige dosis inspiratie op in een van de vele natuurgebieden uit de regio en geniet ook van een mooi stukje natuur in uw eigen tuin.

Graszoden kopen doet u eenvoudig en snel rechtstreeks bij de teler

Het is helemaal niet zo gek dat steeds meer mensen ervoor kiezen om graszoden direct te kopen bij de teler. U bent altijd zeker van een goede kwaliteit en u kunt erop vertrouwen dat uw gras net zo groen als bij uw buurman is. Het is mogelijk om zowel grote rollen als kleine rollen te bestellen. Bent u benieuwd geraakt naar wat de beste graszoden in Aalden zijn? In dat geval kunt u altijd even vrijblijvend contact opnemen. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt vertrouwen op advies op maat voor uw tuin. 

Klantervaringen in Aalden

Klantervaring van Rob uit Coevorden

“Mooie graszoden......”

Goeie kwaliteit

Rob - Coevorden - 2020-04-12
Klantervaring van Peter uit Noordscheschut

“snelle levering en goede kwaliteit”

Chauffeur was zeer behulpzaam (Tielbeke) en kon bijna lossen achterin de tuin. Track and trace helaas niet ontvangen echter na een belletje kon men mij de precieze tijd doorgeven.

Peter - Noordscheschut - 2019-08-17

Graszoden bezorgen Aalden

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Aalden en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Aalden

Veelgestelde vragen in Aalden

Hoe snel kunnen graszoden in Aalden geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Aalden?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.