Voor graszoden in Groningen moet u bij GraszodenKopen.nl zijn

Denkt u na over het bestellen van graszoden voor uw tuin in Groningen? Dan moet u bij GraszodenKopen.nl zijn! Door onze jarenlange ervaring, tientallen hectare graszoden in voorraad en snelle transport bent u bij ons het beste uit. Én het goedkoopste, want we telen zelf de perfecte graszoden voor uw tuin in Groningen.

Bereken gazonprijs

Onze eigen soort graszoden bij u in Groningen

Wij leveren onze eigen complete soort graszoden bij u in Groningen. Bij de meeste leveranciers van gras zult u een heel scala aan verschillende soorten voor verschillende doeleinden vinden. Speelgazon, siergazon enzovoort. Bij GraszodenKopen.nl hebben we maar drie soorten gras.

Wij kweken namelijk graszoden met en zonder bewapening. Al onze grasmatten worden met de grootst mogelijke zorg gekweekt, al ruim 30 jaren lang. Naast het gewone speelgazon en siergazon kweken wij ook speciaal schaduwgras. Dit is een gras wat bij uitstek geschikt is in tuinen met meer schaduwval. Erg belangrijk om te weten want in een schaduwrijke omgeving zult u veel meer last van mos krijgen bij gewoon speel- en siergazon.

Of u nu een grasveld wilt waar kinderen op kunnen spelen, of alleen om voor de sier in de tuin te hebben, ons zelf samengestelde gras kunt u overal voor gebruiken! Dus voor uw tuin, veld en park in Groningen hebben wij onze eigen complete soort graszoden!

Onze graszoden zijn zó bij u in Groningen

U kunt onze graszoden via de website bestellen, zodat u ze zó in Groningen heeft. Vóór 13.00 besteld, binnen 1 werkdag bezorgd! Een gerenommeerd transportbedrijf levert de zoden van dinsdag t/m vrijdag. Uw gras wordt na het steken direct op pallets op de vrachtwagen gelegd, zodat dat er geen beschadiging of uitdroging op kan treden. Na de levering kunt u vervolgens meteen uw gras leggen, als u de goede voorbereidingen treft. Kijk hiervoor onder het kopje ‘Zelf graszoden leggen’.