De beste graszoden in Friesland

Wij verkopen ook bij u in Friesland de beste graszoden. Ons zelf samengestelde gras kunt u gebruiken voor ieder soort tuin. Voor regelmatig spelende kinderen of puur siergras: ons speciale ‘allround’  gras legt u in uw tuin, zoals u dat wilt. Wij noemen we het: drie verschillende grassoorten vormen het beste en mooiste gazon. Simpel gezegd leveren we de beste graszoden bij u in Friesland.

Bereken gazonprijs

Met gemak de beste graszoden in Friesland

GraszodenKopen.nl zorgt voor uw gemak ervoor dat de beste graszoden in Friesland worden bezorgd. Goedkoop, veilig en snel. Bestelt u voor 13:00 uur 's middags? Dan staan wij de eerst volgende werkdag (dinsdag tot en met vrijdag) voor uw deur met vers gestoken gras van topkwaliteit. We leveren de zoden opgerold op pallets waar geen statiegeld op zit. GraszodenKopen.nl gaat voor kwaliteit, en gebruikt dus uitsluitend de beste kwaliteit graszaden bij het kweken.

Wij kweken zowel graszoden met als zonder bewapening. Al onze grasmatten worden met de grootst mogelijke zorg gekweekt, al ruim 30 jaar. Naast speelgazon en siergazon kweken wij ook speciaal schaduwgras. Dit is een grasmat die bij uitstek geschikt is voor tuinen waar meer schaduw over valt. Erg belangrijk om te weten want in een schaduwrijke omgeving zult u veel meer last van mos krijgen bij gewoon speel- en siergazon. Haal dus snel met gemak de beste graszoden naar Friesland!

Graszoden door heel Friesland voor de beste prijs

Onze graszoden bezorgen we door heel Friesland voor de beste prijs. We hebben tientallen hectare prachtig donkergroen gras klaarliggen om te steken, en we doen dat dan ook zelf. Vanaf € 1,90 heeft u al een vierkante meter gras in uw tuin. Bent u benieuwd hoeveel uw hele gazon gaat kosten? Kijk dan bij de prijscalculator. U ziet dan meteen hoe goedkoop uw gazon en de levering zijn. Dan moet u toch overtuigd zijn. We leveren de beste graszoden door heel Friesland, voor de beste prijs!