Het gemak van graszoden bij u in Brabant

Het gemak van onze graszoden bij u in Brabant is heel groot. U heeft een prachtig gazon in een handomdraai. Met onze zoden heeft u alle mogelijke voordelen: een lage prijs, hoge kwaliteit, snelle levering en gemakkelijk te leggen gras. U rolt de zoden uit over de geëgaliseerde grond, en u heeft een nieuw gazon. Zo simpel is het. U hoeft dus niet maanden te wachten op gras dat u zelf zaait. De vogels, harde regen, onkruid en droogte maken het u onnodig moeilijk.  Spaar uzelf al deze moeite. Laat u overtuigen van het gemak van onze graszoden bij u in Brabant.

Bereken gazonprijs

Uw nieuwe gazon in Brabant

Als u een nieuw gazon of speelveld in Brabant wilt, dan heeft u met graszoden alle gemak van de wereld. U krijgt namelijk de hoogste kwaliteit gras voor de laagste prijs. Wij kweken zeer stevige graszoden, samengesteld uit drie grassoorten. Veldbeemd, roodzwenk en Engels raaigras. De graszoden van ons zijn dichtbegroeid, onkruidvrij en worden bij u in Brabant geleverd in gemakkelijk te leggen formaat.

Wij kweken zowel graszoden met als zonder bewapening. Al onze graszoden worden met de grootst mogelijke zorg gekweekt, al ruim 30 jaar. Naast speelgazon en siergazon kweken wij ook speciaal schaduwgras. Dit is een grasmat die bij uitstek geschikt is voor tuinen waar meer schaduw over valt. Erg belangrijk om te weten want in een schaduwrijke omgeving zult u veel meer last van mos krijgen bij gewoon speel- en siergazon.

Hoe legt u de graszoden gemakkelijk in de tuin?

Met de tips van ons legt u gemakkelijk en zonder problemen graszoden in de tuin. Onder het kopje ‘Aanleg van graszoden’ vindt u een heldere uitleg in stappen, die u helpt met de voorbereiding. Egaliseren, kalk en meststoffen zijn heel belangrijk vóór het aanleggen. Daarna zijn vooral water en rust voor het gras van belang. Het leggen op zich is heel gemakkelijk met onze stevige zoden. Lees voor de rest van de instructies de uitlegpagina voor het aanleggen op de site. Daarmee legt u uw graszoden gemakkelijk aan in uw tuin in Brabant.