Grasrollen, Speelgras op rol

Wilt u met nieuw gras een speelgazon aanleggen dat tegen een flinke stoot kan? Gebruik daarvoor de grasrollen van Graszodenkopen.nl. Of u er nou een opblaasbaar zwembad opzet, een bbq houdt of een potje op gaat voetballen, de speelgazon grasrollen van Graszodenkopen.nl zijn ijzersterk en herstellen snel na intensief gebruik. Benieuwd wat een speelgazon u gaat kosten? Bereken het eenvoudig met bovenstaande module!

Sterk speelgazon dankzij unieke samenstelling

Met de grasrollen van Graszodenkopen.nl haalt u de perfecte ingrediënten in huis om een sterk speelgazon aan te leggen. Een unieke samenstelling van:

  • veldbeemd
  • roodzwenk
  • Engels raaigras

Dit zorgt ervoor dat het gazon sterk en veerkrachtig is. Als u het gazon vanaf aanleg goed onderhoudt. Door regelmatig te maaien, sproeien en mesten creëert u een sterke grasmat waar u jaren plezier van kan hebben.

Dankzij de unieke samenstelling kunt u de graszoden ook gebruiken voor een siergazon.

Grasrollen gemaakt van de beste graszaden

Bent u bang dat de graszoden van het speelgazon bij intensief gebruik losraken? Dat is niet nodig. De graszoden van Graszodenkopen.nl zijn namelijk gekweekt met de beste kwaliteit graszaden die er zijn, dat zorgt ervoor dat de graszoden ontzettend stevig zijn. Zodra ze zijn gelegd, groeien ze naar elkaar toe en vormen ze samen een sterk en strak speelgazon.

Grasrollen zonder netting

Onze grasrollen bevatten geen netten. Gebruik van netten/netting in de zoden wijst vaak op een minder dichte en jongere grasmat. Bij een voldoende ontwikkelde graszode is geen netting nodig om deze stevig te houden. Dat doordat het gras dan stevig met elkaar vergroeid is.

Let op: er zijn ook grasrollen met plastic netten. Deze netten kennen meerdere nadelen bijvoorbeeld dat plastic niet biologisch wordt afgebroken en dus slecht is voor het milieu. Bovendien kunnen plastic netten naar boven kruipen, zodat je erover kan struikelen. Hoewel biologisch netten deze nadelen niet hebben blijft het raadzaam te kiezen voor goede grasrollen zonder netting.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie over het aanleggen van een speelgazon.