Niet alleen goede grasmatten prijzen ook een topkwaliteit

Graszoden Kopen zorgt vanaf het begin tot aan het eind met een uitermate goede verzorging voor het gras; vanaf het zaaien tot aan de aflevering. Wij regelen dat alles ook nog eens tegen de beste grasmatten prijzen. We houden graag alles in eigen hand, zodat we er zeker van zijn dat u de mooiste grasmatten tegen scherpe prijzen krijgt. Ons bedrijf heeft heel wat hectare grond, die ieder jaar geploegd, bewerkt en geëgaliseerd wordt voor het nieuwe graszaad ingezaaid wordt. Twaalf maanden lang wordt het gras goed verzorgd, totdat we u de grasmatten tegen lage prijzen leveren!

 

Lage grasmatten prijzen gekweekt door de teler

Wij kweken zowel grasmatten met als zonder bewapening. Al onze grasmatten worden met de grootst mogelijke zorg gekweekt, al ruim 30 jaar. Naast speelgazon en siergazon kweken wij ook speciaal schaduwgras. Dit is een grasmat die bij uitstek geschikt is voor tuinen waar meer schaduw over valt. Erg belangrijk om te weten want in een schaduwrijke omgeving zult u veel meer last van mos krijgen bij gewoon speel- en siergazon.

Wij leveren onze grasmatten voor lage prijzen aan particuliere en zakelijke klanten

De verzorging van het gras van Graszoden Kopen is bijzonder gemakkelijk. Het regelmatig maaien, drie keer per jaar wat bemesten en het verticuteren zorgt voor net zulke prachtige graszoden als op een golfbaan. U zult verbaasd zijn over de prachtige kwaliteit grasmatten tegen zulke lage prijzen!

Graszoden Kopen levert tegen lage prijzen aan hoveniers, tuincentra én particulieren. Op deze website van ons bedrijf kunt u snel de prijzen berekenen van het aantal door u benodigde grasmatten mét daarbij de levering aan uw deur. Bij Graszoden Kopen krijgt u bijzondere grasmatten tegen lage prijzen, ook voor het vervoer!

U kunt altijd contact opnemen met Graszoden Kopen voor advies, vragen, bestellingen maar natuurlijk ook met vragen over grasmatten prijzen; we helpen u graag!