Voordelige grasmatten bezorgen door heel Nederland

Via Graszoden Kopen kunt u prachtige graszoden bestellen van een uitmuntende kwaliteit, de grasmatten bezorgen we ook nog bij u thuis! Ons bedrijf kweekt alle grasmatten die we bij u bezorgen zelf. Wij verzorgen het door ons gezaaide gras 12 maanden lang voordat we de grasmatten bij u bezorgen. Het zaaien gebeurt met een superieure kwaliteit graszaad, door de NAK gekeurd. De grasmatten die we bij u bezorgen zijn daarom van de beste kwaliteit die tegen een stootje kunnen.

Bereken gazonprijs

Grasmatten bezorgen voor een voordelige prijs

De prijs van de grasmatten die we bezorgen kunt u berekenen op deze website. U kunt in het betreffende hokje het aantal benodigde vierkante meters invullen en daarbij uw postcode. U krijgt dan meteen de prijs van de grasmatten te zien, inclusief het bezorgen ervan. U zult verbaasd zijn over onze lage tarieven van grasmatten inclusief het bezorgen!

De grasmatten die we bezorgen worden gerold op wegwerppallets. Graszoden Kopen kan grasmatten bezorgen met de maten 0,40 x 2,50 meter (1m2), 0,30 x 0,30 meter en voor het grotere werk 0,60 x 25 meter. Grasmatten bezorgen via ons bedrijf haalt u heel wat werk uit handen. De grasmatten laten we namelijk aan huis bezorgen, u hoeft dus alleen maar de graszoden te leggen en dat is een vrij gemakkelijke klus.

Advies over hoe u grasmatten na het bezorgen moet leggen

Elders op deze website kunt u precies zien hoe het gras wat we bezorgen het beste kunt leggen. Het is gelukkig een vrij snel- en makkelijk karwei: binnen een dag nadat we de grasmatten bezorgen kunt u al een prachtig gazon hebben.

Onze graszoden zijn ook nog eens prettig in onderhoud. U hoeft slechts twee weken te sproeien als het gras gelegd is én als het langer droog is, maaien, drie keer per jaar bemesten en één keer per jaar verticuteren. U zult zien dat het gras wat wij bezorgen dan zo mooi zijn alsof u op een golfbaan loopt.

Mocht u nog vragen hebben over grasmatten bezorgen, u wilt advies of u wilt meteen uw graszoden bestellen, neem dan gerust contact met ons op.