Eenvoudig Grasmatten bestellen online

Als u grasmatten wilt bestellen kunt u het beste eens even kijken bij Graszodenkopen.nl. Wij hebben namelijk niet alleen concurrerende tarieven, we zaaien-, verzorgen- en oogsten de graszoden zelf en bezorgen deze ook nog eens bij u thuis!

Bereken gazonprijs

Grasmatten bestellen via ons bedrijf levert veel voordelen op. U krijgt in ieder geval supervers gras, zonder netten, voor een kleine prijs. In totaal zijn wij een jaar lang bezig met de grasmatten die u kunt bestellen. Het 250 hectare grote land wordt omgeploegd, bemest en geëgaliseerd. Dan zaaien wij de allerbeste zaden die NAK gekeurd zijn. Met deze zaden krijgt u mooi, donkergroen gras zoals het er op een golfbaan uitziet.

Topkwaliteit grasmatten bestellen

Wij kweken zowel grasmatten met als zonder bewapening. Al onze grasmatten worden met de grootst mogelijke zorg gekweekt, al ruim 30 jaar. Naast speelgazon en siergazon kweken wij ook speciaal schaduwgras. Dit is een grasmat die bij uitstek geschikt is voor tuinen waar meer schaduw over valt. Erg belangrijk om te weten want in een schaduwrijke omgeving zult u veel meer last van mos krijgen bij gewoon speel- en siergazon. Bij Graszoden Kopen kunt u alléén eersteklas grasmatten bestellen!

Goedkope grasmatten bestellen en thuis laten bezorgen

Als u uw grasmatten gaat bestellen bij ons bedrijf zult u merken dat u goedkope- en uitstekende graszoden geleverd krijgt in rollen, op wegwerppallets. U hoeft dus niet te sjouwen met grasmatten die u gaat bestellen, wij leveren ze aan huis of aan uw tuin, als u wenst.

Op deze site kunt u de prijs uitrekenen van het gras voordat u de grasmatten gaat bestellen; u hoeft alleen even het aantal vierkante meters- en uw postcode in te vullen. U ziet dan meteen hoe goedkoop het is om grasmatten te bestellen bij Graszodenkopen.nl!