Advies over hoe u een grasmat kunt aanleggen

Een grasmat aanleggen is niet moeilijk met de graszoden van Graszoden Kopen. Wij leveren alléén een uitstekende grasmat die u makkelijk kunt aanleggen. Graszoden Kopen zorgt toegewijd vanaf het begin tot aan het eind voor de grasmat die u straks kunt aanleggen. Wij zaaien zelf de beste, door de NAK gekeurde, graszaden op ons 250 hectare grote land. Een jaar lang verzorgen wij het gras tot in de puntjes. Daarna worden de graszoden gestoken, opgerold, op pallets geplaatst en bij u thuis bezorgd. Dan kunt u met uw klus beginnen!

Bereken gazonprijs

Een mooie grasmat aanleggen is niet moeilijk

Een grasmat aanleggen van Graszoden Kopen is heel gemakkelijk. De ondergrond van het stuk gras waar u de grasmat gaat aanleggen dient omgespit te worden en daarna nog goed losgemaakt te worden. Dan kunt u bemeste tuinaarde strooien of een laagje compost toevoegen. Voordat u de grasmat gaat aanleggen moet de grond vast, vlak en egaal zijn. U kunt de grond voordat u de grasmat gaat aanleggen eerst aandrukken, stapje voor stapje, en dan aanharken. U kunt ook de grond met een plank schaven; dan krijgt u een mooi recht geheel waar u de grasmat gemakkelijk op kunt aanleggen.

Voldoende sproeien na het aanleggen van u grasmat

De geleverde graszoden rolt u dan uit. U kunt nu de grasmat aanleggen door de zoden strak tegen elkaar te duwen. Als u klaar bent dient u alle graszoden door en door nat te maken. De eerste weken moet u de zoden ook 2 à 3 keer per dag sproeien en u dient na het grasmat aanleggen de eerste vier weken voorzichtig te zijn met uw gazon.

Wilt u ook zo'n prachtige grasmat aanleggen zoals men bijvoorbeeld op een golfbaan heeft? Koop dan de graszoden via Graszoden Kopen; wij zorgen ervoor dat ook u een mooie grasmat kunt aanleggen.

Neem gerust contact met ons op als u ook zo'n mooie grasmat wilt aanleggen; we helpen u graag met uw bestelling!