Gazonmest voor uw graszoden

Bij Graszodenkopen.nl haalt u de beste gazonmest voor uw tuin; uw gazon knapt er van op! Als u regelmatig gazonmest gebruikt zult u zien dat uw gras mooi donkergroen wordt of -blijft en het kan weer tegen een stootje. De mest hoeft u slechts drie keer per jaar te strooien, dat is al genoeg voor een grasmat zoals u die bij golfbanen ziet!

Ons bedrijf levert gazonmest in organische vorm én in onorganische vorm. We hebben langzaam werkende organische gazonmest in ons assortiment van het merk Herba Fertiel. Per jaar hebt u ongeveer 10 kilo per 100 m2 graszoden van deze gazonmest nodig. U dient 3 kilo van deze gazonmest in maart/april te strooien, in juli strooit u 4 kilo gazonmest en in september/oktober de laatste 3 kilo per 100 m2.

Organische gazonmest bij het leggen van uw graszoden

Bij Graszodenkopen.nl kunt u ook organische gazonmest kopen van het merk Terra Fertiel.

Voor u graszoden gaat leggen dient u ook eerst gazonmest te strooien. Dan hebben de grasmatten de eerste tijd voldoende voeding. Uw gazon heeft dat, net zoals veel water, de eerste tijd hard nodig. Het is namelijk belangrijk dat de graszoden goed aan elkaar- en aan de grond hechten. Gazonmest helpt het gras gezond te houden. Graszodenkopen.nl verkoopt voor de aanleg van het gazon zakken van 15 kilo van het merk Terra Fertiel.

Voor het aanleggen van uw graszoden heeft u aan 1 kilo per 20m2 graszoden voldoende.

Uw gazon gezond met gazonmest van Graszodenkopen.nl

Gazonmest is uitermate belangrijk voor uw gazon, daar uw gras niet alleen heel gezond blijft, maar ook nog eens mooi donkergroen wordt. Met goede gazonmest wordt uw gras zó mooi, dat het bijna zonde is om eroverheen te lopen. Toch kan dat geen kwaad: de mest houdt uw gras ook nog eens gezond!

De gazonmest van Graszodenkopen.nl kan worden thuisbezorgd in combinatie met de levering van onze graszoden. Voor meer informatie over gazonmest of over het bezorgen ervan kunt u natuurlijk altijd even bellen.